Доставка

Стоките, закупени през Уебсайта www.fashiondose.eu се доставят на Купувача чрез куриерски фирми Спиди и Еконт.

Стоките се изпращат към Купувача едва след като Продавачът е получил потвърждение за направената поръчка. След получаване на потвърждението от страна на Купувача, Поръчката се доставя както следва:

- За Поръчки, направени в работни дни – до 2 работни дни;

- Поръчки направени през уикенда и празнични дни се изпращат първия работен ден на куриера

Предлаганите начини на доставка са следните:

- Доставка до офис на куриерска фирма Спиди с опция Преглед и Тест.

- Доставка до офис на куриерска фирма Еконт с опция Преглед и Тест, и опция Избор на продукт (за поръчки с повече от 1 продукт).

- Доставка до адрес посочен от клиента.

СПИДИ АД НЕ ПРЕДЛАГА ОПЦИЯ: ИЗБОР НА ПРОДУКТ!

  На територията на България доставката е безплатна при поръчки на стойност над 200.00 лв до офис на Speedy избран от клиента или до адрес. Връщането се поема от купувача (до 14 дни от получаване на поръчката). Стойността на продукта се възстановява по посочена от клиента банкова сметка в срок от 2 работни дни от получаването на пратката обратно.

   

  Поръчки, изпратени до офис, ще бъдат задържани в офиса на куриера, не по-дълго от 5 /пет/ дни. След изтичане на този срок, Продавачът има правото да анулира Поръчката, без да уведомява изрично Клиента.

  За Поръчки направени до адрес, Клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за приемане на Поръчката. В случай, че Клиентът не е намерен на посочения адрес, Продавачът запазва правото си да анулира Поръчката или да я остави в най-близкия офис на куриера, като стоката ще остане в офиса, не по-дълго от 5 /пет/ дни, след което Поръчката се счита за анулирана, а стоката се връща на Продавача.

  We offer free delivery only on the territory of the Republic of Bulgaria!

  Orders in Europe are shipped through our partner couriers Speedy and FedEx.

  We process and send orders during our main business hours, Monday to Friday, from 9:30 am to 4:30 pm CET (excluding Bulgarian public holidays).
  Orders placed on weekends and holidays are sent on the first working day of the courier.


  The offered delivery methods are:

  - Standard delivery with Speedy - 3 - 4 working days - € 9.90 - (Romania, Greece, Czech Republic, Poland, Hungary, Slovenia, Slovakia, Croatia and Cyprus).

  - FedEx express delivery (applies to all countries not served by Speedy), 3 - 4 working days:

  • up to 1kg - € 25
  • 1 kg - 1.5 kg - € 35 
  • 2 kg - 3.5 kg -  50 
  • 3.5 kg - 5 kg -  70